Na czym polega Dieta Sekrety Odchudzania?

Dieta Sekrety Odchudzania odkrywa wszystkie sekrety, dzięki którym od tej pory może schudnąć każdy, bez względu na płeć czy wiek.  


Na tej diecie chudnie się dzięki odpowiednim dobroczynnym składnikom.
 
Te składniki zostały dobrane nieprzypadkowo. Ich połączenie jest efektem pracy wielu dietetyków, w tym Katarzyny Gurbackiej,  zgodnie z najnowszą wiedzą i badaniami naukowymi, prowadzonymi w wielu instytutach na świecie. W końcu dieta ta powstała na życzenie setek osób, na których nie działały żadne inne diety.

skladniki

Dzięki temu doświadczeniu powstały unikalne dania, które przyspieszają przemianę materii i ułatwiają proces odchudzania. Wszystko dzieje się naturalnie i bezpiecznie dla organizmu. Po tej diecie nie ma typowych skutków ubocznych jak w innych dietach.  Nie pojawia się osłabienie, bóle głowy, wypadanie włosów, bóle nerek czy wrzody na żołądku.

Ta dieta jest zgodna z zaleceniami Instytutu Żywności i Żywienia.

Ile można schudnąć na diecie Sekrety Odchudzania?

Do tej pory najlepszym wynikiem było 8 kg w 21 dni.Oczywiście, nie każdy będzie miał taki sam rezultat, bo każdy z nas jest inny. Najlepsze efekty tej diety widać na osobach o nadwadze ponad 10 kg. Te osoby chudną najszybciej. Nawet po 1-2 kg w ciągu tygodnia.
Na tej diecie chudnie się przez całą dobę, 24/7. To dzięki składnikom. Dania zostały tak połączone, aby maksymalnie spalały tłuszcz.

Czy dieta Sekrety Odchudzania jest zdrowa i bezpieczna?

To najzdrowsza dieta na świecie! Posiłki są tak skomponowane, aby dostarczyły wszystkich niezbędnych witamin i minerałów. Po tej diecie nie będziesz mieć połamanych paznokci, nie będzie Cię bolał brzuch, ani nie będą Cię nękać zaparcia. Nie obciąża nerek ani wątroby jak diety proteinowe czy diety głodówkowe. Nie ma niej białka w proszku, szejków, ani sztucznych suplementów czy tabletek.

Dieta Sekrety Odchudzania w przeciwieństwie do każdej innej diety, została opracowana zgodnie z normami i wytycznymi WHO i OŻŻ-tu. Jest więc zdrowa i bezpieczna.

Mogą ją stosować dzieci, osoby starsze, osoby przed operacjami. Osoby chorujące na niedoczynność tarczycy, nadciśnienie, cukrzycę i podwyższony cholesterol.

Zobacz na te dania. Czy masz na nie ochotę? Tak właśnie wyglądają Sekrety Odchudzania.

sekretyodchudzaniadania

To nie jest zwykła dieta!

Dzięki wspaniałej książce kucharskiej dieta ta nie jest zwykłą dietą, lecz sposobem na życie. Przepisy dołączone do diety są tak pyszne, że mało kto odczuwa, że jest na diecie! W każdym przepisie znajdują się informacje na temat kaloryczności każdego dania, zawartości błonnika, cholesterolu, tłuszczu, białka i węglowodanów. Dlatego każdy z powodzeniem może wymieniać  dowolnie dania z Jadłospisu, według „zachcianek”.

Co można jeść na Diecie Sekrety Odchudzania?

Sekretem diety są specjalne składniki, dlatego w tej diecie można jeść nawet pizzę, hamburgery lub inne dania, które normalnie są innych dietach surowo zabronione. Oto kilka pyszności z Sekretów Odchudzania: 

dania_kalorie

Dietę i przepisy mogą stosować osoby, które chcą obniżyć ciśnienie krwi, cholesterol, cukier albo po prostu chcą zdrowo się odżywiać.

Czy na tej diecie można jeść słodycze?

Tak. W odróżnieniu od wszystkich dostępnych diet, na Sekretach Odchudzania można jeść słodycze, ale tylko zrobione z odpowiednich składników. Oto jedne z najlepszych deserów:

desery_sekrety_odchudzania

Jak wygląda przykładowe menu?

Oto przykładowe 1 DNIOWE MENU-kilka bardzo fajnych przepisów, które mam nadzieję, trafią na stałe do Twojego jadłospisu.
Przepisy pochodzą z  najnowszej książki kucharskiej Sekrety Odchudzania.

1 dniowe MENU  Sekrety Odchudzania

Śniadanie:

Omlet z koperkiem i sałatką z rukoli

Składniki na 1 omlet
21252 ekologiczne jajka
2 łyżki posiekanego koperku
1/2 łyżki posiekanej natki pietruszki
garść świeżej rukoli
kilka listków świeżej bazylii
kilka pomidorków koktajlowych
sól i pieprz do smaku
1 łyżka oliwy z oliwek

Kalorie : 266

Białko: 14,2 g
Tłuszcz: 21,9 g
Cholesterol: 3 g
Węglowodany: 5,5 g
Błonnik: 2,0 g

Wykonanie:
Jajka dokładnie roztrzepać aż białko i żółtko dobrze się połączą. Dodać posiekany koperek i natkę pietruszki
Rozgrzać na patelni 1/2 łyżki oliwy. Jajeczną masę wylać na patelnię, lekko posolić i popieprzyć
Zmniejszyć ogień, aby omlet się nie przypalił i smażyć, aż jajka się zetną.
W międzyczasie przygotować sałatę z rukoli. Do miski włożyć rukolę, przekrojone pomidorki koktajlowe, doprawić połową łyżki oliwy, solą i pieprzem.Omlet przełożyć na talerz, włożyć do środka sałatę z rukoli i złożyć na pół.

II Śniadanie:

Owocowy Koktajl Brzozowy

Składniki na 2 porcje:
1 szklanka soku z brzozy o smaku naturalnym
1 szklanka truskawek (mogą być mrożone)
1⁄2 banana
1⁄2 szklanki jagód (mrożone)

Kalorie : 113

Wykonanie:
Banana obrać, wszystkie składniki wrzucić do miksera, dolać sok z brzozy i dokładnie zmiksować.
*Koktajl powinien być gęsty, jeśli jednak wolisz bardziej płynną konsystencję możesz rozcieńczyć go dodatkową ilością przegotowanej wody lub soku brzozowego.

Obiad

Zupa dyniowa z tymiankiem i migdałami

Składniki na 4 porcje
4 szklanki pokrojonej w kostkę dyni
1 cebula
2 łyżeczki soli
1 łyżeczka suszonego tymianku
2 łyżki migdałów w płatkach
świeżo mielony czarny pieprz
1 łyżka oliwy
woda

Na 1 porcję: Kalorie : 119

Białko: 3,9 g
Tłuszcz: 6,3 g
Cholesterol: 0 g
Węglowodany: 18,2 g
Błonnik: 6,7 g

Wykonanie:
Dynię obrać i pokroić w kostkę. Cebulę obrać i pokroić w piórka
zupa dyniowaW wysokim rondlu lub garnku rozgrzać oliwę dodać cebulę i smażyć kilka minut aż cebula się zeszkli. Następnie dodać dynię.

Smażyć około 10 minut aż dynia lekko się przyrumieni.
Zalać wodą do wysokości dyni, zagotować, nakryć przykrywką i zmniejszyć ogień
.
Gotować aż dynia będzie miękka.Na patelni bez tłuszczu uprażyć kolejno migdały w płatkach a następnie tymianek
Jeśli zupa jest zbyt gęsta można dolać przegotowanej wody Zupę zmiksować na gładki krem.
Doprawić do smaku solą.
Na talerz wlać porcję
 zupy i posypać uprażonymi migdałami, tymiankiem i świeżo mielonym pieprzem.

Kurcze pieczone z koprem włoskim i lubczykiem

Składniki na 4-6 porcji
1 ekologiczny kurczak (około 1,4 kg)
2 bulwy kopru włoskiego
kilka gałązek świeżego tymianku
kilka gałązek świeżego oregano
2 łyżki suszonego lubczyku
szczypta chilli
4 ząbki czosnku
2 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżeczka soli
1/4 łyżeczki świeżo mielonego czarnego pieprzu

Na 1 porcję: Kalorie : 398

Białko: 48,2 g
Tłuszcz: 27 g
Cholesterol: 180 g
Węglowodany: 17,5 g
Błonnik: 10 g

Wykonanie:
kurczak z koprem
Kurczaka opłukać i osuszyć. Koper włoski pokroić na plasterki około 5 mm grubości. Do miseczki wsypać sól, pieprz, lubczyk, chilli i oliwę. Dokładnie wymieszać, powinna powstać ziołowa papka.
Kurczaka nasmarować ziołową pastą. Koper włoski włożyć do miski, delikatnie posolić i polać 1 łyżką oliwy z oliwek. Dokładnie wymieszać aby sól i oliwa dokładnie pokryły koper.

Kurczaka włożyć na blachę i obłożyć pokrojonym koprem włoskim, dodać czosnek i gałązki świeżych ziół
Piec około 15 minut w temperaturze 200 stopni a następnie kolejne 30-40 minut w temperaturze 180 stopni na środkowej półce w piekarniku.

Chrupiąca i lekka sałatka z jabłek i roszpunki

Składniki na 2 porcje
2 jabłka
1 marchewka
garść roszpunki(lub innej sałaty)
garść orzechów włoskich
Sos
:
1/2 łyżki octu winnego
1 łyżka oliwy z oliwek
szczypta soli
Na 1 porcję:

Kalorie : 188

Białko: 3,5 g
Tłuszcz: 15,7 g
Cholesterol: 0 g
Węglowodany: 23,4 g
Błonnik: 5 g

Wykonanie:

salatka W sporej misce 
( wymieszamy w niej całą sałatkę) dokładnie wymieszać ocet i oliwę. Ja wykorzystałam do tego dressingu ocet winny, ale myślę, że ocet jabłkowy, będzie równie smaczny. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o cienkich oczkach
Jabłka, najlepiej bardzo czerwone i słodkie pokroić w cieniutkie talarki.
Do miski z dresingiem dodać startą marchewkę, sałatę a na końcu pokrojone cieniutko jabłka
Dokładnie wymieszać, Na wierz posypać orzechami włoskimi.
Sałatka jest słodka i soczysta, a to dzięki marchewce i jabłkom, całość jest niezwykle krucha i pachnąca.

Kolacja

Zapiekanka z cukinii i tuńczyka

Składniki na 2 porcje
1 cukinia około 30 cm długości
1 puszka tuńczyka w sosie własnym
2 łyżki parmezanu
1 łyżka oliwy z oliwek
sól i czarny pieprz do smaku
Na 1 porcję:

Kalorie : 176

Białko: 18,8 g
Tłuszcz: 10,3 g
Cholesterol: 54,5 g
Węglowodany: 4,0 g
Błonnik: 1,2 g
Wykonanie:
Cukinię kroimy w plasterki, wkładamy ją do miseczki, lekko solimy i polewamy oliwą. Odstawiamy na 5 minut
zapiekanka z cukiniiDno naczynia żaroodpornego wykładamy plasterkami cukinii, wykładamy tuńczyka i równo go rozkładamy na cukinii
Przykrywamy pozostałą porcją cukinii i wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 10 minut
Wyjmujemy zapiekankę i posypujemy ją serem
Wkładamy na kilka minut aż ser ładnie się zapiecze i zrumieni.

Życzę smacznego:)

Jestem ciekawa, czy Ci posmakuje. Koniecznie wypróbuj to zdrowe menu na 1 dzień.

Jeśli Ci smakowało, proszę poleć przepisy swoim znajomym i rodzinie.

Co jest w zestawie Sekretów Odchudzania?

KSIĄŻKA KUCHARSKA zawierającą PONAD 450 STRON wyłącznie zdrowych dań, które można jeść na diecie.

okladka_sekrety

14 DNIOWY PLAN DIETY

To dokładnie rozpisany, dzień po dniu jadłospis. Nie trzeba stać przed szeroko otwartą lodówką, żeby wiedzieć co zjeść!

jadlospis

Książkę 17 ZIÓŁ WSPOMAGAJĄCYCH ODCHUDZANIE

17ziolokladkazdjecie

oraz specjalny bonus wspomagający odchudzanie:

20 PRZEPISÓW NA KOKTAJLE OCZYSZCZAJĄCE ORGANIZM 

okladka_koktajle

Dietę wraz ze specjalnymi bonusami, min. fantastyczną książką kucharską o tym samym tytule Sekrety Odchudzania można kupić poprzez stronę internetową autorki Katarzyny Gurbackiej na następnej stronie!

NAST

Reklamy
Tagged with: ,
Napisane w Jak dobrze schudnąć

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: